Співачку MARUV запросили до Москви на пре-паті «Євробачення»

Співачку MARUV запросили до Москви на пре-паті «Євробачення»
MARUV (Анна Корсун)

Організатори московської пре-паті пісенного конкурсу «Євробачення» відправили запрошення українській співачці MARUV (Анна Корсун), яка перемогла у нацвідборі, але була змушена відмовитися від участі.

Українську виконавицю запросили як почесного гостя, хоч вона і не поїде до Тель-Авіву, – повідомляє УНІАН з посиланням на  російське агентство «ТАСС» та коментар продюсера Дмитра Мельникова. 

«Ми запросили українську учасницю MARUV відразу після оголошення про її перемогу в національному відборі. Незалежно від рішення українського телеканалу зняти її з конкурсу, ми будемо раді її бачити на пре-паті, наше запрошення в силі», - заявив Мельников.

Він також зазначив, що співачка дуже сподобалася фанатам «Євробачення».

Читати також: У Суспільному розповіли, як визначатимуть представника України на Євробаченні-2019

Щорічна вечірка, присвячена «Євробаченню» відбудеться в концертному залі Vegas 24 квітня.

Нагадаємо, громадський мовник (НСТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. Співачка заявила, що умови запропонованого їй договору стали б для неї «кабальними», і що вона не готова виступати з політичними гаслами.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку бізнесменів вчитимуть керувати людьми. Програма WEST HR FORUM 2019
Наступна новина На сквер авіаторів у Луцьку витратять 1500000 гривень. Яким він буде
Останні новини
Схожі новини