Суспільне вирішить, чи поїде MARUV на Євробачення від України

Суспільне вирішить, чи поїде MARUV на Євробачення від України
Maruv на нацвідборі (фото: Обозреватель)

Суспільне мовлення, яке обирає представника України на Євробаченні, ще не ухвалило остаточного рішення про те, що на пісенному конкурсі виступатиме переможниця українського нацвідбору MARUV.

Про це заявила членкиня правління Національної суспільної телерадіокомпанії (НСТУ) Олександра Кольцова у коментарі Громадському.

Зокрема, вона заявила, що рішення про те, хто представлятиме Україну, НСТУ ухвалить упродовж 48 годин. А сама MARUV має дати відповіді на питання щодо договору упродовж 24 годин.

«Зараз ми маємо затвердити або погодити переможця, який поїде від України. І ми, як Суспільне мовлення, дослухаємося до суспільства. В суспільстві зараз є різні думки, чи виконавець, який має концертну діяльність у Росії, може представляти Україну. В нашому договорі є пункт, який нам потрібно обговорити з MARUV», - розповіла Кольцова.

На запитання, чи в іншому випадку Україну представлятиме гурт Freedom Jazz, який посів друге місце у відборі, Кольцова відповіла: «На жаль поки не можу сказати. Ми хотіли би почути від MARUV відповіді, і звичайно хотілось би покласти дискурс в українському суспільстві: чи має артист, який представляє Україну на Євробаченні, їздити з концертами в Росію».

До слова, сама MARUV пообіцяла найближчим часом зібрати прес-конференцію, на якій вона розповість про концертну діяльність у Росії.

Нагадаємо, співачка перемогла у національному відборі до Євробачення. Втім, багато питань від журі виникло щодо її виступів у Російській Федерації. У відповідь MARUV заявила, що музика повинна нести добро і мир, тож своєю творчістю вона хоче об’єднати людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У суді вирішили повернути ферму для майнінгу криптовалюти екс-викладачеві луцького «політеху»
Наступна новина Унікальні кадри поліського села. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини