«Співаємо щодня»: луцький гурт 3ʼbeauties«» готується до фіналу Нацвідбору на Дитяче Євробачення

«Співаємо щодня»: луцький гурт 3ʼbeauties«» готується до фіналу Нацвідбору на Дитяче Євробачення

Учасниці гурту "3ʼbeauties" з Луцька Анна Ткач, Олександра Коровицька та Владислава Волинець готуються до фіналу Національного відбору на "Дитяче Євробачення-2023", який відбудеться вже 1 жовтня.

"Активно працюємо над піснею, співаємо щодня, по декілька годин", — розповіли лучанки Суспільному

У фіналі гурт 3ʼbeauties" виконає пісню "Power of Love", яку написала музична продюсерка Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023 Світлана Тарабарова.

"Нам ця після дуже сподобалася. Вона про світлу сторону, яка завжди переможе зло", — сказали дівчата.

Співачки кажуть: сподіваються на перемогу у Нацвідборі і мають для публіки конкурсу чіткий меседж: Ми будемо усім говорити, що наша країна незламна, сильна і вільна. Хочемо, щоб нашу пісню почула Європа".

Читайте також:  Фінал Нацвідбору на Дитяче Євробачення: коли виступатимуть волиняни

Що відомо про дитяче Євробачення 2023

Фінал нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023" відбудеться у форматі онлайн-концерту. Як і минулого року, до вибору долучаться три члени журі.

Дитячий пісенний конкурс "Євробачення 2023" пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Україна бере участь у Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення" з 2006 року. Відтоді один раз перемагала (Анастасія Петрик з піснею "Небо" у 2012 році) та двічі посідала друге місце (у 2008 та 2013 роках).

Радіо Промінь — офіційний радіопартнер "Дитячого Євробачення".

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України на Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення 2023".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затриманий на хабарі прикордонник з Волині відбувся штрафом
Наступна новина Як відзначатимуть День захисників і захисниць України у Луцькій громаді
Останні новини
Схожі новини