Волинян закликають підтримати юних лучан у фіналі Нацвідбору на Дитяче Євробачення–2023

Волинян закликають підтримати юних лучан у фіналі Нацвідбору на Дитяче Євробачення–2023

У неділю, 1 жовтня, о 18 годині на порталі “Дія” розпочнеться голосування за переможця Національного відбору “Дитячого Євробачення — 2023”.

Щоб підтримати луцький гурт “3ʼbeauties”,  потрібно на електронному сервісі послуги обрати категорію “Опитування” і проголосувати за №5, інформують в Луцькій мерії. 

Під цим номером у фіналі пісенного конкурсу виступатимуть дівчата з Луцька з піснею Світлани Тарабарової “Power of Love”. Переможця визначатимуть за результатами голосування журі та глядачів.

Луцький гурт “3ʼbeauties” визнано одним з найсильніших учасників конкурсу. У його складі: 13-річна Анна Ткач, 12-річна Владислава Волинець та 13-річна Олександра Коровицька. Наставником колективу є Інна Кириченко. Фінал Національного відбору відбудеться 1 жовтня у форматі онлайн-концерту у прямому ефірі на телеканалі Суспільне Культура.

Цього року конкурс відбувається під гаслом “Мрій сміливо!”.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директором Волинської філармонії обрали судимого за корупцію кандидата
Наступна новина НАБУ завершило розслідування щодо корупційної схеми на «Волиньторфі»
Останні новини
Схожі новини