Як відзначатимуть День захисників і захисниць України у Луцькій громаді

Як відзначатимуть День захисників і захисниць України у Луцькій громаді

У неділю, 1 жовтня, Луцька громада відзначатиме День захисників і захисниць України.

Про це інформує міська рада. 

У неділю, 1 жовтня, о 9 годині з нагоди Дня захисників і захисниць України на Театральному майдані міста Луцька біля пам’ятного фотостенду “Герої Небесної Сотні - Загинули за Єдність України” відбудеться загальноукраїнська хвилина мовчання в памʼять за загиблими захисниками України. Під час акції буде призупинено руху транспорту в центральній частині міста та лунатиме звуковий сигнал системи оповіщення ДСНС.

Також протягом жовтня у закладах загальної середньої освіти та закладах культури територіальної громади відбуватимуться тематичні культурно-мистецькі, інформаційно-просвітницькі заходи та виховні години, присвячені Дню захисника та захисниць України, Дню українського козацтва, 81-ї річниці утворення УПА.

Також будуть відбуватися благодійні акції для сімей, що потребують особливої соціальної підтримки. Члени організації Братства ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені полковника Клима Савура отримають одноразову грошову допомогу з коштів міського бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Співаємо щодня»: луцький гурт 3ʼbeauties«» готується до фіналу Нацвідбору на Дитяче Євробачення
Наступна новина У Луцьку змінять графік руху тролейбусного маршруту №3
Останні новини
Схожі новини