«Споконвіку Україна б’є і буде бити зайд, які зазіхають на її свободу!» – боєць волинської бригади

«Споконвіку Україна б’є і буде бити зайд, які зазіхають на її свободу!» – боєць волинської бригади

«Споконвіку Україна била, б’є і буде бити зайд, які зазіхають на її свободу! Без нас ніколи не обходилося. Нема козаків – нема перемоги. Україна завжди перемагала – і цього разу неодмінно переможе!» – каже пан Ігор, який служить у Ківерцівському батальйоні Волинської бригади тероборони.

Історію бійця розповіли на сторінці 100 бригади у фейсбуці. 

Чоловік ще за радянських часів відслужив два роки строкової служби в Афганістані – у провінції Кабул. Потім понад 30 років працював водієм – кермував самоскидами та тягачами.

Дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, відразу пішов у військкомат. Вже служить 15-й місяць, нині – на сході України, де Волинська бригада тероборони успішно виконує бойові завдання.

«Наш рідний дім – це вся Україна. Добре це усвідомляю, бо моя мама – з Волині, батько – з Черкащини, а я – народився на Чернігівщині. З дитинства живу на Волині, але не маю жодних сумнівів – Донбас і Крим є невід’ємними складовими України. І ми за жодних обставин нікому їх не подаруємо!», – впевнено каже волинський тероборонівець.

Вдома на пана Ігоря з Перемогою чекають дружина, син… та чорний кіт Том:

«Кілька років тому підібрав на вулиці кошеня-доходягу. А зараз ви б побачили, який з того облізлого нещастя котисько виріс!».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Техніка не витримує. А люди – мусять. Їх тримають ті, хто вдома», – боєць з Волині Сергій Бричка
Наступна новина Матір загиблого на війні волинянина передала 100 тисяч гривень на потреби ЗСУ
Останні новини
Схожі новини