Матір загиблого на війні волинянина передала 100 тисяч гривень на потреби ЗСУ

Матір загиблого  на війні волинянина передала 100 тисяч гривень на потреби ЗСУ

Матір загиблого воїна з Новостава Анатолія Чуфарова передала сто тисяч гривень на потреби ЗСУ.

Про це повідомили у Боратинській громаді. 

«Серце матері – бездонний океан любові, милосердя і доброти. Цінність людського життя найкраще знає жінка, що дала це життя. Тому найгіркіша втрата у світі – це втрата матір’ю своєї дитини.

Аби таких болісних втрат було якомога менше, Світлана Цика, матір загиблого військовослужбовця з села Новостав Анатолія Чуфарова, передала волонтерам сто тисяч гривень на закупівлю квадрокоптера Mavic 3 для розвідників 100 бригади ТРО, 55 батальйону», – йдеться у дописі.

У складі цієї бригади з перших днів повномасштабного вторгнення несе службу житель села Ратнів Василь Мартинюк. Кошти, які матір загиблого захисника отримала як компенсацію за втрату сина, вона спрямувала на захист і допомогу тим воїнам, які боронять нашу землю зараз.

Анатолій Чуфаров, житель села Новостав, був старшим навідником гранатометного взводу механізованого батальйону. Він загинув 1 вересня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі села Тернова Харківської області. Йому навіки залишилось 35.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Споконвіку Україна б’є і буде бити зайд, які зазіхають на її свободу!» – боєць волинської бригади
Наступна новина Помер у полоні: Волинь втратила ще одного Героя
Останні новини
Схожі новини