Спортивні об’єкти у Княгининку будуватиме фірма головного легкоатлета Волині

Спортивні об’єкти у Княгининку будуватиме фірма головного легкоатлета Волині

Незабаром у Княгининівській ОТГ з’явиться власне міні-футбольне поле та спортивні майданчики з сучасним полімерним покриттям.

Про це повідомила голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб, оприлюднивши підписаний договір з підрядником, який виграв тендер.

За словами Олени Твердохліб, роботи розпочнуться вже 19.03.2018 року. Але Перший вирішив зазирнути в тендерну документацію і з’ясувати, що все ж таки планують звести у Княгининку.

Згідно з інформацією про відкриті торги, оприлюдненої на сайті ProZorro, аукціон відбувся ще 23 лютого.

Предмет закупівлі - «Будівництво міні-футбольного поля та площадок для занять спортом на вулиці Поліській, 90 в с.Княгининок Луцького району Волинської області». З бюджету ОТГ готові були витратити на закупівлю максимум 7 972 118.

Зрештою, на торги було подано 3 пропозиції від волинських фірм: ТОВ «АЛЬФА-БУД ЗАХIД», яке запропонувало зробити спортивний об’єкт за 6 940 000 грн, ПП «СПОРТЕЛIТБУД» – за 6 950 000 грн, а також ПП «МП Сантехмонтаж» - 7 968 404 грн. 

Згідно з протоколом розкриття цінових пропозицій, було обрано два підприємства, які подали кращі пропозиції - ТОВ «АЛЬФА-БУД ЗАХIД» і ПП «СПОРТЕЛIТБУД».

Однак, попри те, що пропозиція ТОВ «АЛЬФА-БУД ЗАХIД» була найбільш економічно вигідна – її відхилили, оскільки вона не відповідала вимогам тендерної документації.

Справа в тім, що покриття з поліуретану, яке планують наносити на спортивний об’єкт в селі Княгининок повинно бути сертифіковано Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій, а стійкість до зношування має відповідати стандартами EN14877 і бути підтверджена відповідним звітом європейської лабораторії чи інституту.

Окрім цього, у членів тендерного комітету виникли сумніви, щодо попереднього виконання аналогічних договорів, що є невід’ємною умовою участі в закупівлях.

Таким чином, остаточним переможцем було визнано ПП «СПОРТЕЛІТБУД», яке погодилось зробити міні-футбольне поле та спортивні майданчики за 6 мільйонів 950 тисяч гривень. Термін виконання робіт – до 31 грудня 2018 року.

Однак Олена Твердохліб повідомила, що підприємство приступить до будівництва спортивних об’єктів вже у понеділок, 19 березня.

Варто зазначити, що ПП «СПОРТЕЛІТБУД» належить відомому на Волині легкоатлету, голові Федерації легкої атлетики у Волинській області – Володимиру Рудюку.

Варто зауважити, що Володимир Рудюк вже давно приятелює з політсилою УКРОП і активно співпрацює з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Ісландії поліція звільнила кошеня, яке утримував у заручниках п'яний чоловік
Наступна новина Верховна Рада звільнила Гонтареву з посади глави НБУ
Останні новини
Схожі новини