Стадіон «Авангард» готові безплатно передати у власність Луцька

Стадіон «Авангард» готові безплатно передати у власність Луцька

Міський голова Луцька Ігор Поліщук провів переговори з власниками луцького стадіону «Авангард» і досягнув попередньої домовленості про його передачу в комунальну власність на безоплатних для міста умовах. Зазначимо, що до 2011 року стадіон був у власності міста.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, нещодавно віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк звернувся до міського голови з проханням порушити перед власниками стадіону питання про його передачу у власність міста на взаємовигідних умовах.

З його слів, чимало спортивних арен в ході бойових дій знищили окупанти, а ті, які відповідають критеріям для всеукраїнських та міжнародних змагань, розташовані надто близько до лінії зіткнення. Зважаючи на це, Луцьк має шанси стати легкоатлетичною столицею України, бо й минулі роки «Авангард» неодноразово приймав всеукраїнські та міжнародні першості з легкої атлетики.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини міський голова Ігор Поліщук повідомив, що, реагуючи на звернення, він провів перемовини з власниками стадіону і досягнув попередньої згоди на передачу стадіону в комунальну власність міської громади на безоплатних для міста умовах. Проте остаточне рішення – за депутатами міської ради.

«На найближчу сесію буде винесено рішення про надання згоди щодо прийняття у комунальну власність стадіону з усім комплексом допоміжних споруд», – зазначив він та додав, що це важливий крок, адже перебування стадіону в комунальній власності дає можливість залучати для його реконструкції та подальшого розвитку кошти міжнародних організацій та державного бюджету.

Читайте також: Поліція закликала волинян бути обережними під час державних свят


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція закликала волинян бути обережними під час державних свят
Наступна новина У Луцьку перенесли «Забіг у вишиванках»
Останні новини
Схожі новини