Спростування: всі серії препарату «Комбіспазм» - у вільному доступі та без будь-яких обмежень

Спростування: всі серії препарату «Комбіспазм» - у вільному доступі та без будь-яких обмежень
фото ілюстративне, джерело: Отзовик

Стаття, розміщена на сайті Перший за цим посиланням, має некоректну та на сьогодні не актуальну інформацію про заборону лікарського препарату «КОМБІСПАЗМ». 

З метою недопущення формування у наших читачів хибної думки про лікарський засіб, редакція Першого каналу соціальних новин вважає за необхідне пояснити читачам, що на сьогодні в Україні немає заборони на лікарський препарат «КОМБІСПАЗМ». 

23 червня 2018 року Держлікслужба тимчасово заборонила продаж виключно однієї серії препарату «КОМБІСПАЗМ» (номер серії EPD18001А1) для наступних проведень лабораторних досліджень якості цього препарату. 

Варто зазначити, що інші серії препарату залишилися в обігу без яких-небудь обмежень. 

За результатами додаткових лабораторних дослідень підтвердили якість зазначенної вище серії EPD18001A1. Це означає, що дослідження ще раз підтвердило якість зазначеної серії препарату, яка була виявлена на етапі її ввезення на територію України. 

Зазначимо, на сьогоднішній день абсолютно всі серії лікарського препарату «КОМБІСПАЗМ» знаходяться у вільному обігу на території України без яких-небудь обмежень. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати Луцькради не прийшли на комісію, де мали вирішити проблему з коштами для 27 школи
Наступна новина Просять допомогти волинянину, який зламав хребет, пірнувши у воду
Останні новини
Схожі новини