Срібні каблучки та їх вибір

Срібні каблучки та їх вибір

Давно і добре відомий метал - срібло – використовується для виготовлення каблучок і надає їм якогось таємничого сенсу. Останнім часом широкі срібні каблучки є трендом, модним аксесуаром. Вони однаково добре підходять і для любителів класичного стилю, і для модниць. Коштовне каміння - смарагди, діаманти, аквамарини – надають каблучці і її власниці елегантності, індивідуальності, а образу додають витонченості. Срібло прийнято вважати місячним металом, який заспокоює, додає енергії і сприяє створенню гармонійних відносин з близькими людьми і коханими.

Стильна та модна прикраса

Каблучки срібні з дорогоцінними каменями стильно і модно носити і чоловікам, і жінкам.

Замовити срібні каблучки можна на сайті магазину «Онікс», перейшовши за посиланням: https://oniks.ua/categories/rings/metal-is-serebro_925_quot/. Особливо це актуально для молоді, яка не має таких статків, щоб дозволити собі золоту каблучку з діамантом або алмазом. Щоб підкреслити індивідуальність і прагнення до самостійності, цілком підійде срібна каблучка з безбарвним камінчиком. Але треба дещо знати при виборі кільця зі срібла.

Секрети вибору

Насамперед при виборі срібного кільця потрібно враховувати вік. Нешироке кільце з прозорим каменем невеликого розміру ідеально підійде для молодої сучасної панночки. Воно підкреслить молодість, тендітність і легкість. Кільце широке, прекрасно відшліфоване, з великим кольоровим каменем доповнити образ жінки елегантного віку.

Увагу слід звернути і на пробу. Актуальною є й популярна нині проба 952. У такого кільця яскравий білий колір, а яскравий смарагд додасть витонченості та елегантності.

Гламурно виглядає на пальці срібний перстень з невеликим діамантом і у юної дівчини, і у заміжньої жінки. Повненькій дамі слід вибирати каблучку з каменем круглої або овальної форми. Всі інші варіанти будуть недоречними.

Для заручин срібний перстень - ідеальний вибір. Також він підійде і в якості подарунка. Особливо приємно буде, якщо на ньому буде кілька дорогоцінних каменів.

Вишукані вироби для кожного

Яскравий блиск срібних прикрас зробить вас в одну мить помітнішими. Але чари - в деталях. Вибрати щось одне буде досить складно. Тому радимо орієнтуватися на свій смак і саме ним керуватися привиборі.

Якщо вам подобаються камені, то вибирайте срібні каблучки з камінчиками, як з дорогоцінними, так і з напівдорогоцінними. Найпопулярніші серед них - фіаніти, вони чудово підійдуть і для будь-яких урочистостей, і для повсякденного носіння.

Дуже красиво виглядають жіночі срібні кільця з аквамарином, топазом і гранатом. Якщо ви надаєте перевагу вишуканим виробам без додаткових вставок, то зверніть увагу на масивні моделі. Такі ювелірні прикраси зроблять руку ще більш витонченою і тендітною.

Популярні пропозиції

Серед найбільш цікавих та актуальних пропозицій сайту варто відзначити такі срібні каблучки:

  • широка каблучка «Плутон» в сріблі
  • широка каблучка «Тропічна злива» в сріблі
  • срібна заручальна каблучка з фіанітом
  • каблучка «Квіточки» в сріблі (позолота, чорніння)

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Злочинна недбалість чи трагічний збіг: на Львівщині 2 смерті в лікарні через перебій напруги
Наступна новина Десять глобальних тенденцій 2021-го року
Останні новини
Схожі новини