США закривають повітряний простір для російських літаків

США закривають повітряний простір для російських літаків

Президент Сполучених Штатів Америки оголосив, що США закривають повітряний простір для російських літаків. Про це йшлося у його виступі, – пише «Українська правда».

«Ми закриваємо повітряний простір для всіх російських перельотів.Путін зараз ізольований від світу, більше, ніж будь-коли», – сказав Байден у своєму виступі, нагадавши, що президент РФ розпочав війну проти України.

При цьому президент США двічі повторив, що «Путін прорахувався»: і щодо народу України, який всіма силами захищає Вітчизну, і щодо ООН і НАТО, які єдині у своїй позиції та діях.

Байден нагадав про санкції, які застосовують проти Путіна і Росії в усьому світі.

Також президент Сполучених Штатів Джо Байден висловив підтримку українському народу в боротьбі з російськими окупантами і сказав, що весь світ захоплюється хоробрістю і рішучістю українців.

«6 днів тому президент Росії Володимир Путін хотів похитнути засади цивілізованого світу. Він думав, що світ прогнеться під його вимоги. Але він прорахувався. Він думав, що захопить Україну, і світ з цим погодиться. Але він зустрів те, на що не сподівався: це український народ. Ця хоробрість, рішучість (українського народу – ред.) справді є надихаючими для світу. Пенсіонери, вчителі перетворюються на військових для того, щоб захистити свою Вітчизну. І цим, як сказав Володимир Зеленський Єврпарламенту, «ми переможемо темряву».

Зараз посол України (Оксана Маркарова – ред.) сидить поряд із першою леді (США – ред.). Вона (Маркарова – ред.) розумна, вона сповнена рішучості».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Малюки з луцького Будинку дитини ночуватимуть у підвалі
Наступна новина Лучан просять самовільно не облаштовувати блокпости у приватному секторі
Останні новини
Схожі новини