Лучан просять самовільно не облаштовувати блокпости у приватному секторі

Лучан просять самовільно не облаштовувати блокпости у приватному секторі
Ігор Поліщук. Фото Луцької міської ради

Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав містян самовільно не облаштовувати блокпости на дорогах у приватних секторах.

Про це він сказав у своєму відеозврненні 2-го березня. 

Міський голова пояснює, що такі блокпости сторюють проблеми для проїзду швидкої допомоги та комунальних служб.  

«Звертаюсь до громадян, які будуть так звані блокпости в приватному секторі на дорогах, де є тупик, будь ласка, не робіть цього. Тому що не може проїхати ні «швидка», не можуть проїхати ні комунальні служби. Ці блокпости будуються фактично із тих засобів, які непридатні для будівництва блокпостів. Є відповідна технологія будівництва блокпостів. Прошу вас, якщо ви бажаєте долучитися, є можливість долучитися до будівництва блокпостів в тих місцях, де вони контролюються теробороною або, де вони контролюються поліцією, іншими силовими структурами, і де є контрольно-пропускний режим», - сказав міський голова.

Також він закликав дотримуватись правил дорожнього руху під час проходження перевірки на блокпостах.

«Ті люди, які порушують правила дорожнього руху на блокпостах, намагаються їх об’їхати, намагаються уникнути контролю, вони викликають підозру. І можливі сутички. Для того, щоб зберегти своє життя і здоров’я, будь ласка, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дотримуйтесь правил проходження блокпостів», - додав Ігор Поліщук.

Крім того, за словами міського голови, ситуація у місті наразі під контролем, а всі служби працюють у звичному режимі. Громадський транспорт курсує в режимі «вихідного дня».

Крім того, Ігор Поліщук закликав роботодавців по можливості виплатити заробітні плати своїм працівникам.

«Звертаюсь також до усіх роботодавців, сьогодні особливо складний час. За можливості, прошу виплатити людям заробітну плату за лютий місяць, для того, щоб люди могли придбати товари першої необхідності, продукти харчування. Для того, щоб прожити в цей важкий період часу», - сказав він.

За словами Поліщука, місто патрулює батальйон оперативного реагування «Луцьк», добровольці, поліція та муніципальна варта. Відтак, він застеріг мародерів, які хочуть посягнути на чуже майно.

«Звертаюсь до тих і попереджаю, хто хоче посягнути на чуже майно, користуючись тим, що люди зараз виїхали за кордон, або люди виїхали в іншу область. Ні для кого не секрет, сьогодні пустує багато квартир і багато будинків. Застерігаю вас, ви бачите, що відбувається з мародерами в інших містах. У нашому місті буде ще гірше, тому що у нас патрулює місто батальйон оперативного реагування «Луцьк», патрулюють добровольці, патрулює поліція, муніципальна варта», - додав Ігор Поліщук.  

">http:// 

Нагадаємо, на Волині поліція закликала місцевих мешканців патрулювати поруч домівок, які залишились без нагляду. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина США закривають повітряний простір для російських літаків
Наступна новина Кремль хоче зробити Януковича «президентом України». Зараз він – у Мінську, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини