Стало відомо, на скільки Укрпошта підніме тарифи

Стало відомо, на скільки Укрпошта підніме тарифи

Тарифна рада при Міністерстві інфраструктури України затвердила збільшення тарифу Укрпошти на підписку друкованих видань майже на 50%, – пише Радіо Максимум. 

Так, тарифи підвищать у два етапи: на 24,7% з другого півріччя 2018 і на 19,2% з 1 січня 2019. Після цього ціна послуги повинна вийти на рівень собівартості. ВАТ «Укрпошта» не планує підвищувати тарифи на підписку друкованих видань читачам в окупованих Донецькій і Луганській областях.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що вартість передплати повинна залишитися незмінною, з огляду на необхідність поширення української преси серед жителів вищевказаних територій.

«Йде війна, в тому числі і інформаційна. Кожен український голос на території Донецької та Луганської областей є безцінним. Саме тому і Міністерство інфраструктури і ПАТ «Укрпошта» виступають за те, щоб вартість підписки на українську пресу залишалася без змін для читачів в цих регіонах», – сказав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Драма на Волині: мама залишила дитину в лікарні. ВІДЕО
Наступна новина У FigliMigli можна погратися велетенським конструктором
Останні новини
Схожі новини