Стартував новий телепроект облради «Відкрита рада. Область». ФОТО

Стартував новий телепроект облради «Відкрита рада. Область». ФОТО

Для забезпечення принципу відкритості та прозорості діяльності головної представницької влади області з 28 березня 2018 року запроваджується спільний проект обласної ради та ТРК «Аверс» «Відкрита рада. Область».

Щосереди в прямому ефірі телеканалу «Аверс» будуть обговорюватися актуальні теми суспільно-політичного та соціально-економічного  напрямків розвитку Волині. 

 28 березня в прямому ефірі виступили керівники усіх політичних фракцій обласної ради. Вони висловили своє бачення щодо розвитку області після зміни керівництва виконавчої гілки влади та не оминули увагою тему чергової сесії обласної ради, яка скликана на 4 квітня.

У програмі взяли участь Вячеслав Рубльов - голова фракції УКРОП; Володимир Дейна - заступник голови фракції "Солідарність"; Ігор Лех - заступник голови фракції "Батьківщина"; Анатолій Вітів - голова фракції "Свобода"; Юрій Ройко - голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка; Святослав Кравчук - голова фракції "Наш край"; Михайло Імберовський -  позафракційний депутат.

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі визнають, що «антибандерівський» закон могли написати в Москві
Наступна новина У Польщі заявили, що санкції поступово задушать Росію
Останні новини
Схожі новини