Став відомий новий керівник ПриватБанку

Став відомий новий керівник ПриватБанку

Наглядова рада найбільшої фінансової установи країни призначила нового керівника.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПриватБанку.

«Наглядова рада ПриватБанку 10 січня 2018 року призначила Петра Крумханзла на посаду голови Правління, та подала документи до Національного банку України на його затвердження

У процесі оцінки кандидатів на посади у Правлінні ПриватБанку, ми передусім керувалися такими критеріями як високий професіоналізм, досвід роботи у провідних банках ЄС, орієнтованість на результат, ґрунтовний досвід з операційного управління та впровадження інструментів контролю”, — цитує прес-служба голову Наглядової Ради Енгін Акчакоча.

Петр Крумханзл народився в 1966 році та закінчив Карлів університет у Празі зі ступенем кандидата наук з математики в 1990 році. На вищих керівних посадах у провідних банках Європейського союзу він проявив себе як вимогливий і прагматичний лідер, зосереджений на вдосконаленні процесів та організації надійної системи внутрішнього контролю», – йдеться у повідомленні.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському місті після тривалої перерви встановлять вуличні ліхтарі
Наступна новина Лучан запрошують на «ПроСтоФест»
Останні новини
Схожі новини