Степан Івахів – у списку найбагатших українців

Степан Івахів – у списку найбагатших українців
Степан Івахів

В Україні визначили 100 найбагатших людей. У п'ятірку лідерів увійшли: Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Костянтин Жеваго, Вадим Новинський. Нардеп з Волині Степан Івахів, який є співвласником групи «Континіум», перебуває на 58 місці і володіє 126 мільйонами доларів.

Про це пише Еспресо з посиланням на журнал «Фокус».

Зазначається, що в черговий раз очолив рейтинг найбагатших за підсумками 2018 року Рінат Ахметов, який є потужним гравцем у галузях металургії, ПЕК, фінансів, нафтогазового сектора і медіаринку. Активи, які належать йому, генерують 30% національного ВВП. Порівняно з минулим роком статки лідера рейтингу збільшилися і склало $ 10,5 млрд. В цілому, в руках першої десятки учасників рейтингу зосереджені $ 21,6 млрд.

За даними видання, у цьому році рейтинг помітно оновився: у сотню потрапили Аднан Кінан (KADORR Group), Володимир Зубик (Інтеграл-буд), Василь Астіон (Dnipro Agro Group), Олександр Кузьмінський («Глобино»), Тарас Кицмей (SoftServe).

Наголошується, що серед ста найбагатших українців лише три жінки - Галина Герега (співвласниця «Епіцентр К»), Філя Жебровська («Фармак»), Наталія Бондарева («Баядера»).

Якщо говорити про портрет середньостатистичного українського мультимільйонера, то йому 54 роки, і він володіє в середньому $ 409 млн. Сумарний стан всієї сотні становить $ 40,9 млрд, зазначає видання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як живе лучанка, яка втратила руку на заробітках у Польщі
Наступна новина Волинян попереджають про другу хвилю заморозків
Останні новини
Схожі новини