Стильні і надійні радіатори «Kermi»: особливості встановлення та головні переваги

Стильні і надійні радіатори «Kermi»: особливості встановлення та головні переваги

Панельні радіатори на сьогодні стали невід'ємним елементом систем опалення кожної домівки, а з розвитком технологій - стильним доповненням інтер'єру.

Чи не найкращими на вітчизняному ринку є радіатори та опалювальні прилади німецького виробництва компанії «Kermi GmbH».

Це підприємство є одним з найпотужніших виробників опалювальних приладів у Європі.

«Kermi GmbH» виготовляє не лише стальні панельні радіатори, а також підлогові та компактні конвектори, теплові стінки різної конфігурації, трубчасті радіатори, рушникосушки, дизайн-радіатори та комплексні системи теплих підлог з інтеграцією в Smart Home.

Читайте також: Kermi, як і BMW, – якість настільки висока, що можна зрівняти з елітним автомобілем

«Компанія Kermi забезпечує широкий діапазон розмірів радіаторів, як горизонтальних, так і вертикальних. Окрім цього, наявні варіанти кутових радіаторів, теплових стінок та секційних радіаторів.

Ми відрізняємося від багатьох інших виробників радіаторів тим, що маємо найбільшу лінійку розмірів.

У нас є радіатори горизонтальні – від 20 і аж до 90 сантиметрів висотою та вертикальні – заввишки до 3 метрів. Підключення радіаторів до системи опалення досить просте, однак варто, щоб це робив фахівець», - розповідає регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський.

Регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський.

За словами експерта, можна обрати кілька варіантів підключення, як бокове, так і нижнє, та навіть з нижнім підключенням по середині. Усе залежить від того, як при будівництві було сплановано тепломережі.

 «Досить часто в новобудовах власники хочуть замінити котел та радіатори, встановивши більш потужні. Найбільш ідеальний варіант для встановлення радіаторів Kermi – це закрита система опалення.

Їх можна встановлювати у будинках, де стоять індивідуальні теплові пункти та котельні. Для того, щоб системи працювали правильно та енергоефективно, на радіаторі встановлюють термостатичні вентилі, які дають можливість зонального керування опаленням у помешканні. У радіаторах Kermi з нижнім підключенням встановлюються термостатичні вентилі німецького виробника Oventrop», - переконує Станіслав Опалінський.

Кріплення радіаторів теж дуже просте та зручне, адже воно легко надягається на петлі монтажної планки. За словами регіонального менеджера з розвитку компанії «Kermi GmbH», між кріпленням і власне панеллю радіатора ставиться додаткова вставка.

Вона слугує для того, аби метал не контактував з іншим металом і при нагріванні та охолодженні прилад не видавав характерних звуків. Більше того, кронштейни спеціально продумані так, щоб була можливість вирівняти положення радіатора як по вертикалі, так і по горизонталі.

Виявляється, радіатори Kermi можна встановлювати ще до ремонту. Вони приходять у спеціальній заводській упаковці, тож монтажникам не потрібно знімати її, а лише розпакувати місця для кріплення. Після цього радіатори спокійно вішаються на стіну.

«Ви можете встановити радіатори і продовжувати ремонт. Приміщення буде обігріватись, а, відповідно,  шпаклівка, шпалери і фарба сохнутимуть швидше. Разом з тим, ви можете не перейматися, що опалювальне обладнання вимастять фарбою чи забризкають розчином», - запевняє регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський.

Після завершення ремонту власнику залишиться лише зняти основну частину упаковки – усе чистеньке і гарненьке.

«Зауважу, що радіатори досить легко мити, адже бокові кришки та решітка просто знімаються при відкритті бокового фіксатора. Тож ви легко можете відкрити радіатор і протерти його не лише ззовні, але й зсередини. Все робиться без викруток, тож кожна господиня в домі, а українські жінки люблять чистоту, може самотужки провести чистку радіатора», - каже експерт.

Нещодавно регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський налагодив співпрацю з будівельною компанією «Інвестор», тож у ЖК «Юпітер» та ЖК «Супернова» вже встановили першу партію новеньких радіаторів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля Луцького собору цвітуть троянди. ФОТО
Наступна новина «Дочекалися!» - ремонтують трасу Луцьк-Дубно. ФОТО
Останні новини
Схожі новини