Страйк польських перевізників: ускладнено рух вантажівок в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ»

Страйк польських перевізників: ускладнено рух вантажівок в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ»

У понеділок, 6 листопада, польські перевізники розпочали страйк на польсько-українському кордоні. Відтак ускладнено рух для вантажівок

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

«Після 13 години відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску  «Ягодин-Дорохуськ»,  «Краківець-Корчова»,  «Рава-Руська-Хребене». Ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у ДПСУ, організатори протесту планують пропускати по одному вантажному автомобілю на годину, а також вантажні автомобілі з вантажами безпекового, гуманітарного характеру, ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються тощо.

Раніше у Волинській митниці заявили, що паралізовано роботу митного поста «Ягодин».

«Товари 1-24 груп УКТ ЗЕД, які слідують через Польщу транзитом і щодо яких в сусідній країні встановлене ембарго, не підлягатимуть пропуску зовсім. Це зменшить товаропотік через Ягодин в середньому у 25 разів, порівняно із оптимальною кількістю транспортних засобів, що мають приймаються митними та прикордонними органами кожної зі сторін протягом доби. Ця кількість затверджена міжнародними Меморандумами між Україною та Польщею», - зазначили в митниці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суд закрив справу міського голови Ківерець про водіння без посвідчення
Наступна новина На війні загинув Герой з Луцька Роман Доманов
Останні новини
Схожі новини