Студенти луцького педколеджу відсвяткували День знань у замку Любарта

Студенти луцького педколеджу відсвяткували День знань у замку Любарта

1700 студентів, з яких 504 – першокурсники, цьогоріч розпочали навчання в Луцькому педагогічному коледжі.

Свято з нагоди Дня знань відбулося на території Луцького замку, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Як відзначив директор коледжу Петро Бойчук, Луцький педагогічний коледж є одним із найавторитетніших педагогічних навчальних закладів, зокрема входить у п’ятірку в Україні. І пріоритетним завданням діяльності коледжу є підготовка фахівців для Нової української школи та реалізація державної політики в галузі вищої освіти з урахуванням сучасних освітніх реформ.

- Луцький педагогічний коледж знаний не лише на Волині в Україні, а й за межами нашої держави. І дуже добре, що у коледж вступають діти не лише з Волинської області, а й з інших регіонів. Тож успіху вас, творчості, витримки й терпіння. Нехай вам запам’ятаються ці студентські роки успішним та цікавим навчанням, гуртками за вашими вподобаннями та яскравим студентським життям. Нехай вам щастить, - сказала заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший дзвоник у соцмережах: волиняни засипали Фейсбук світлинами своїх школярів
Наступна новина Як на вечірці. Яким був Перший дзвінок у приватній школі «ThinkGlobal»
Останні новини
Схожі новини