Нагородили студентів-медиків, які врятували людину в потязі

Нагородили студентів-медиків, які врятували людину в потязі
Фото прес-служби Ірини Констанкевич

Студентів Ківерцівського медколеджу, які врятували чоловіка у потязі, нагородили почесними відзнаками ДСНС України.

Нагороди вручили під час під час закриття  ХХХІІ Міжнародних змагань  з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля у п’ятницю, 31 травня.

Нагадаємо, четверо студентів коледжу Олександр Багнюк, Віталій Ходаковський, Віктор Гомон та Ігор Подоба, сіли в потяг у Ківерцях та раптом помітили, як чоловіку, який сидів навпроти стало зле. 

Про кожного із цих юнаків «Перший» розповідав у матеріалі «Студенти, які врятували чоловіка у дизелі. Ми познайомилися з ними»

Хлопці правильно і миттєво оцінили стан чоловіка і кинулися по черзі робити йому непрямий масаж серця, аж доки не приїхала швидка. Життя людині вдалося врятувати.  на Волині четверо студентів-медиків їхали в одному вагоні з чоловіком, у якого стався серцевий напад. 

З проханням нагородити героїв до уряду звернулася нардеп Ірина Констанкевич. Почесні відзнаки вона вручила разом із начальником управління ДСНС у Волинській області Володимиром Грушовінчуком


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 31 травня. ФОТО
Наступна новина Дівчата у сукнях з… квадрата Малевича. Чим вразив фільм про художника, який показали в Луцьку
Останні новини
Схожі новини