Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 31 травня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 31 травня. ФОТО

Недавнє резонансне вбивство розкрили, а винуватця затримали. Розшукують серійного грабіжника, який відібрав у бабусі гаманець із великою сумою грошей. Одночасно на майже десяти об’єктах Луцька шукали вибухівку…  Про такі пригоди стало відомо сьогодні, 31 травня.

Убив і викинув тіло у яму з нечистотами

Затримали 48-річного лучанина, якого підозрюють в умисному вбивстві мешканця одного із сіл Луцького району. Нагадаємо, 22 травня в селі Липляни Ківерцівського району виявили мертвого чоловіка. Померлим виявився 46-річний житель одного із сіл Луцького району. Під час огляду тіла судово-медичний експерт виявив ряд тілесних ушкоджень. У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували причетність до цього злочину 48-річного жителя Луцька. У вівторок, 21 травня, ввечері зловмисник під час конфлікту в дворі одного із будинків у Луцьку до смерті побив потерпілого. Тіло вбитого на автомобілі вивіз за місто й викинув у яму з нечистотами. Вирішуються питання щодо оголошення затриманому підозри в умисному вбивстві.

«Замінували» десяток об’єктів у місті

На електронну адресу обласного управління ДСНС надійшло повідомлення про начебто замінування десяти різноманітних об’єктів у Луцьку. На місцях працювали спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції, співробітники відповідних служб. Вони обстежили приміщення та прилеглі території на предмет виявлення вибухонебезпечних речовин та предметів, однк інформація щодо їх замінування не підтвердилася. Вибухонебезпечних речовин і предметів не виявили.

Читати також: У Луцьку – масові повідомлення про замінування. Все, що відомо на цей час

Шукають грабіжника, який відібрав у пенсіонерки 20 тисяч гривень

Поліція встановлює особу зловмисника, котрого підозрюють у причетності до низки пограбувань у Луцьку. У лютому чоловік вихопив із рук 79-річної пенсіонерки гаманець із заощадженнями та втік, викравши близько 20 тис. грн. Його зафіксували камери відеоспостереження. Цього ж правопорушника підозрюють у вчиненні ще двох пограбувань у Луцьку. Якщо Ви впізнали чоловіка на фото або знаєте його місце перебування, невідкладно повідомте поліцію за телефонами: (0332) 242295, (0332) 244298 або на екстрену лінію 102.

У Ковелі знайшли пістолет, а в Нововолинську – гвинтівку

У Ковелі 30 травня поліцейські у 47-річного місцевого жителя виявили та вилучили пістолет «Сталкер» з ознаками перероблення. Цього ж дня дільничні офіцери Турійського відділення поліції під час поверхневого огляду 30-річного жителя району виявили та вилучили в нього 12 набоїв різноманітного калібру часів Другої світової війни. Також у Нововолинську поліцейські під час обшуку на території гаражного масиву у 63-річного місцевого жителя вилучили штик ніж до гвинтівки «Мосіна».

Тіло у квартирі пролежало півтора року

В одній із квартир у Володимирі-Волинському виявили тіло чоловіка, яке пролежало півтора роки. У поліції розповіли, що тіло виявили родичі померлого: не могли зв’язатися і потрапити в помешкання, після чого викликали правоохоронців. 57-річний чоловік останній раз виходив на зв’язок 9 січня 2018 року. У поліції зазначили, що при огляді тіла явних ознак насильницької смерті не виявлено. Імовірно, сусіди понад рік не звертали увагу на зниклого сусіда.

Біля міськради вкрали велосипед

У четвер, 30 травня, між 11-ю та 12-ю годинами невідомі викрали велосипед, який був залишений біля приміщення Володимир-Волинської міської ради. Про зникнення транспортного засобу заявив 41-річний житель міста. Чоловік причепив велосипед металевим тросом та залишив. Сума завданих збитків – 2 тисячі гривень.

Зник підліток

У Луцьку зник 14-річний Скібера Максим Валерійович. Вранці 31 травня хлопець сів у маршрутне таксі «Луцьк-Нововолинськ», вийшов біля ТРЦ «Промінь» та зник у невідомому напрямку. Прикмети: зріст близько 160 см, середньої статури, русявий. Був одягнений в темно-синю сорочку з білим комірцем (як на фото). При собі мав сумку (рюкзак) – поєднання синього та чорного кольорів. Просять допомоги у встановленні місця перебування неповнолітнього. У разі наявності будь-якої інформації повідомте поліцію за телефонами 102, 0638526036, 0504845293.

Не розминулися легковики

У Луцьку на проспекті Перемоги близько 16 години 31 травня зіткнулись Audi та Chevrolet. За словами очевидців, значні механічні пошкодження передньої частини отримав Chevrolet. Помітно було, як із радіатора автомобіля витікала рідина. За попередньою інформацією постраждалих у ДТП немає.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські НовиниБУГ, соцмереж, прес-служби ГУ Нацполіції України у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи класно у луцьких хостелах. Ми переночували у кожному
Наступна новина Нагородили студентів-медиків, які врятували людину в потязі
Останні новини
Схожі новини