Супермаркет у стилі поп-арт. У Луцьку відкривають четвертий магазин «Сільпо»

Супермаркет у стилі поп-арт. У Луцьку відкривають четвертий магазин «Сільпо»
Фото ілюстративне

У Луцьку розпочне роботу новий супермаркет «Сільпо». Він стане четвертим у мережі в обласному центрі Волині.

Відкриття нового концептуального магазину відбудеться 18 жовтня за адресою: вулиця Рівненська, 89, повідомляє Асоціація Рітейлерів України.

Повідомляють, що новий супермаркет буде реалізований в стилі поп-арт (англ. pop-art, скорочення від popular art — популярне мистецтво) – напрямку в образотворчому мистецтві Західної Європи і США кінця 1950-1960-х років. Ключову увагу поп-арт приділяв образам продуктів харчування.

Локальними «родзинками» нового «Сільпо» у Луцьку називають натуральні продукти від фермерів «Лавки Традицій», випічку і рибу власного виробництва, гриль на дровах, піцу і власну кондитерську.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що супермаркет запрацює на цокольному поверсі реконструйованого приміщення колишнього торгового центру «Імідж».

Як відомо, супермаркети «Сільпо» у Луцьку працюють на вулиці Кравчука, 23, на проспекті Волі, 1 (приміщення ЦУМу) та на проспекті Президента Грушевського, 2 (приміщення РЦ «Промінь»).

Довідково

«Сільпо» – національна мережа продовольчих супермаркетів, асортимент яких налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від величини торгової площі. Сільпо входить в Fozzy Group Володимира Костельмана.

Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети «Сільпо», оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля будинку «Фора», дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети «Біла ромашка», магазини персональної електроніки Ringoo. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнес.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські шахтарі організували новий страйк через заборговану зарплату
Наступна новина Хоспіс переїхав. Як живеться тяжкохворим людям у новому приміщенні?
Останні новини
Схожі новини