Сутички від Верховною Радою: поліцейський застосував газовий балончик проти журналіста. ВІДЕО

Сутички від Верховною Радою: поліцейський застосував газовий балончик проти журналіста. ВІДЕО

Поліція доставила до відділків понад сотню людей під час «слідчих дій» біля будівлі Верховної Ради, – повідомляє Радіо Свобода.

У прес-службі Національної поліції повідомили, що операція правоохоронців проводилась у рамках кримінальних проваджень, одне з яких відкрито за фактом спроби захоплення Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневого палацу), а інше стосується подій біля стін Верховної Ради, які відбулися 27 лютого.

Окрім того, як повідомлялось, зараз розпочато кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України («погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу»).

У поліції заявили, що під час проведення слідчих дій на території наметового містечка біля Верховної Ради правоохоронці вилучили дев’ять гранат РГД-5, запали, «коктейлі Молотова» та п’ять димових мін.

Також на своїй сторінці у Facebook Радіо Свобода розмістило відео, з якого видно, що працівник поліції застосував газовий балончик проти журналіста видання Сергія Нужненка.

 
Працівник поліції застосував газовий балончик проти журналіста Радіо Свобода

Працівник поліції застосував газовий балончик проти журналіста Радіо Свобода Сергія Нужненка. ---------------------- Фоторепортаж Сергія про події під Радою вранці: http://bit.ly/2FkNpEe

Posted by Радіо Свобода on Saturday, 3 March 2018

Нагадаємо, третього березня біля наметового містечка під Верховною Радою відбулися сутички між поліцією і протестувальниками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам нагадують про необхідність вчасно подати показники лічильників у березні. ВІДЕО
Наступна новина Весняний кубок ФК «Адреналін» здобули Луцьк та Обухів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини