Волинянам нагадують про необхідність вчасно подати показники лічильників у березні. ВІДЕО

Волинянам нагадують про необхідність вчасно подати показники лічильників у березні. ВІДЕО

ПАТ «Волиньгаз» нагадує про необхідність вчасно з 1 до 5 березня в будь-який момент передати показання лічильника газу за допомогою альтернативних каналів зв’язку.

Для зручності дані приладів обліку можна надіслати СМС-повідомленням або через Інтернет за допомогою онлайн-сервісу Особистий кабінет. Також передати показання можна через голосове меню Контакт-центру або ж безпосередньо зателефонувати операторам коллцентру.

З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ просимо споживачів природного газу зафіксувати показання лічильника газу станом на 1 число місяця та передати їх 1-5 числа. Це можна зробити будь-яким зручним способом:

  • через короткий смс-номер 7104.

У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ пробіл ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр розрахункового рахунку, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо».

  • Через Особистий кабінет на сайті 104.ua (для реєстрації в кабінеті необхідно знати номер особового рахунку і суму останнього платежу).
  • зателефонувавши в контакт-центр з 8:00 до 20:00 за номерами: (067)-33-39-104 або (0332)-280-104 або скориставшись автоматизованою системою IVR. Автовідповідачем керувати легко, оскільки інформація надається у вигляді тематичних блоків. Щоб залишити показання лічильника, потрібно натиснути цифру «2». Потім, користуючись підказками голосового меню, ввести номер особового рахунку та показання.

Дисциплінованість при повідомленні фактичних показань лічильника і своєчасна оплата буде персональною гарантією економії часу, коректного обліку спожитого природного газу та суттєво зменшить кількість конфліктних ситуацій.

Споживачів запрошують завітати до нещодавно відкритого сучасного Центру обслуговування клієнтів, що на пр.Молоді, 14 А, який працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 год, без обідньої перерви. Вихідні: субота і неділя. В ЦОК волинянам нададуть фахові консультації, а також вони можуть вирішити всі газові питання.

Довідка. Дзвінки з усіх стаціонарних телефонів оплачуються згідно з міськими і міжміськими тарифами, дзвінки з мобільного – відповідно до тарифів вашого оператора мобільного зв'язку. СМС коштує гривню.

Спеціально для споживачів газу Волинської області був створений відеоролик про способи передачі показань приладу обліку газу. Переглянути відео можна за посиланням


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У США фізик заявив, що знайшов реальні докази існування Бога
Наступна новина Сутички від Верховною Радою: поліцейський застосував газовий балончик проти журналіста. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини