Світовий рекорд: українець протягнув зубами корабель

Світовий рекорд: українець протягнув зубами корабель

Українець Олег Скавиш протягнув морське судно вагою у 614 тонн на 16 метрів.

Корабель він тягнув зубами за залізний трос, йдеться в сюжеті ТСН.

Таким чином він побив чинний світовий рекорд на один метр і три сантиметри. До рекорду готувався дуже ретельно, але в останню мить все ледь не зіпсувала погода. Вітер постійно здував судно з курсу. Тож перша спроба для українського силача виявилася невдалою. На 9 метрах в металевій драбині, якою він рухався пірсом, в нього заплутались ноги.

Друга спроба виявилась вдалою: Олег Скавиш впевнено пройшов усю дистанцію. Свій рекорд присвятив боротьбі з жорстоким поводженням з тваринами.

«Закликаю усіх бути добрими до тварин. Я особисто взяв нещодавно собаку з притулку і дуже щасливий з цього. Не ображайте братів наших менших, їх немає кому захистити», – каже український рекордсмен.

«Сьогодні ми реєструємо новий національний рекорд України і подали на реєстрацію на міжнародний рекорд. Він протягнув на 16 і три десятих метра судно вагою 614 тонн. Це нове досягнення України і перевищує за показниками чинний світовий рекорд», - каже представник національного реєстру рекордів Дмитро Яіцький. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні вводять нові правила для безробітних
Наступна новина Цьогоріч 60% українців відчули себе щасливими, - опитування
Останні новини
Схожі новини