«Така поведінка – не рівень голови ОДА», - в «УКРОПі» відповіли на заяву Савченка

«Така поведінка – не рівень голови ОДА», - в «УКРОПі» відповіли на заяву Савченка
Ігор Поліщук (фото: Волинські новини)

Депутат Луцької міської ради, член «Укропу» Ігор Поліщук прокоментував заяву голови ОДА Олександра Савченка, в якій він назвав дії цієї політичної сили злочинними.

Смішно вмішувати політику в цю ситуацію», – заявив у коментарі «Першому» Ігор Поліщук. 

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомі підпалили майно дружини голови Підгайцівської об’єднаної територіальної громади Юрія Семенюка. Голова ОДА Олександр Савченко заявив, що бере на особистий контроль напади для активістів та політиків, які були на Волині з 2014 року. Багато із них він пов’язує із партією «УКРОП» та «Вартою порядку».

«Я з цим миритися не буду. Я буду захищати людей. Якщо треба буде, я буду «воювати» із політичною партією «УКРОП» і з тими людьми, які сьогодні під їхню дудку грають», – заявив Савченко. 

Читати також: «Я оголошую війну «УКРОПу» та їх прихвостням», - Савченко

Поліщук заявив, що Савченко просто «зміцнює позиції Порошенка на Волині».

«Я вважаю, що це через бажання догодити Президенту. Це саме та функція, заради якої його поставили на Волинь – не розвивати Волинську область, не дбати про розвиток шкіл, лікарень, інших об’єктів, а боротись з політичними опонентами і зміцнювати позиції Президента на Волині», - заявив у відповідь депутат та радник міського голови Ігор Поліщук.

«Він це робить, на мою думку, досить невдало, тому що ми бачимо, як змінилась область за час, поки більшість в міській та обласній радах – укропівська. Я читав коментарі людей в Фейсбуці і бачу, що люди просто сміються з цього. Якщо ми говоримо про підпал – хіба вже проведено слідство, призначені винні? Смішно вмішувати політику в цю ситуацію. Думаю, він просто нею скористався. Тому що можливо це зробили бізнес-конкуренти, а можливо – хтось інший», - додав політик.

«Такі заяви – не рівень голови Волинської ОДА. Вони дискредитують саму посаду, не лише Савченка, зменшують його і без того невисокий авторитет. Думаю, це пов’язно з тим, що найближчим часом – президентські вибори», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «А я так хочу»: у Луцьку зловили водійку-порушницю. ФОТО
Наступна новина На Волині священик не віддає ключі від храму, який перейшов в ПЦУ
Останні новини
Схожі новини