«Такі дії неприпустимі». У Волинському військкоматі прокоментували затримання офіцера на хабарі

«Такі дії неприпустимі».  У Волинському військкоматі прокоментували затримання офіцера на хабарі

У Волинському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (кошній військкомат) обіцяють всебічно сприяти проведенню об’єктивного розслідування щодо затримання начальника відділу на хабарі.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці установи у фейсбуці.

Нагадаємо, 5 січня 2021 року представники Державного бюро розслідувань України затримали офіцера Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Слідство встановило, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну «схему».

За певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.

«Командування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки усвідомлює всю відповідальність за правопорушення своїх підлеглих і дотримується чіткої позиції – жодної поблажливості до правопорушників.

Подібні дії є неприпустимими для військовослужбовців і ганьблять честь українських воїнів, підривають імідж Збройних Сил України в суспільстві. Тому всебічно сприятиме проведенню об’єктивного розслідування даного кримінального правопорушення», – заявили у військкоматі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батькам дадуть доступ до шкільних електронних журналів та щоденників
Наступна новина Волинські лікарі відповідатимуть онлайн на запитання про рак шийки матки та молочної залози
Останні новини
Схожі новини