Танці на уроці. Волонтер з Індії оригінально навчає луцьких школярів англійської мови

Танці на уроці. Волонтер з Індії оригінально навчає луцьких школярів англійської мови
Урок англійської мови, який проводить Аагман Махаджан

Волонтер Аагман Махаджан приїхав у Луцьку загальноосвітню школу №17 на тиждень, щоб навчати школярів англійської мови. У своєї роботі він вдається до нестандартних методів навчання, а саме до танців.

Про це – у сюжеті Суспільного.

Аагман Махаджан каже: щоб зняти бар’єри, разом із мовою вчать індійські танці. Так знайомить зі своєю культурою. Спілкується лише англійською. Додає, що в атмосфері танцю діти усе розуміють.

«Я працюю волонтером один рік. Навчаюся у Харківському медуніверситеті на третьому курсі. Я представляю компанію «Go Camp». Її діяльність  спрямована на те, щоб у відділених від столиці школах дати дітям можливість спілкуватися, вдосконалювати іноземну мову, творчо і культурно розвиватися і змінювати підходи у вивченні мови», – каже Аагман Махаджан.

Аагман від ранку і до 12-ї години проводить заняття у різних класах.

«Ми спілкуємося, розповідаємо про наші українські звичаї. Це все відбувається у ігровій формі, і так легше сприймати англійську мову. Ми вчимося спілкуватися, не боятися робити граматичних помилок. Найбільше мене вразила комунікабельність нашого волонтера, тому що він завжди веселий, любить танцювати і вчить нас танців. Це допомагає стати позитивним і налаштовуватися надихатися на щось», – розповіла десятикласниця Ірина Пилипчук.

У спілкуванні діти говорять про свої захоплення. Хто більше, хто менше може розповісти, але головне, що діти чують носія мови, каже учитель англійської у школі Віталій Шевчук.

«Багато дітей бояться спілкуватися, а коли приходить волонтер, коли приходить щира людина, діти у такій відкритій, нетрадиційній обстановці долають цей бар’єр успішно і говорять дуже гарно й дуже відкрито. Так, звичайно, вони допускають помилки, але помилки не є на стільки важливими. Головне – щоб було спілкування», – пояснює педагог.

Аагману 22 роки. Він навчається у медуніверситеті Харкова. Каже, що волонтерською роботою займається у вільний час. Сам він родом із міста-мільйонника в Індії. Навчався у школі,  щоб  заробити гроші на здобуття вищої освіти, працював кухарем у Великій Британії, де, розповідає, удосконалив мову.

«Освіту я отримав у своєму рідному місті АмрітсАр, це велике місто у регіоні Панжаб. Усе моє навчання відбувалося англійською», – каже волонтер.

Разом із дітьми Аагман ознайомився із історичними і культурними місцями Луцька. Розповів, що найбільше його вразили люди, «Старе місто» і Луцький замок.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оплачуючи компослуги у Приват24, волиняни можуть отримати призи
Наступна новина Стартував пресмарафон Зеленського. Президент відповідатиме на запитання цілий день
Останні новини
Схожі новини