Комфорт під Луцьком, або Чому в Струмівці як «медом намазано»

Комфорт під Луцьком, або Чому в Струмівці як «медом намазано»

Все більше багатих і відомих людей перебираються жити в Струмівку. Серед мешканців цього приміського села – і депутати, і топ-менеджери, і власники бізнесу, і навіть кілька забудовників (а ці люди добре розуміють, що таке «якісне житло»). 

Чому? Які є переваги цього населеного пункту у порівнянні з життям в самому Луцьку? Місцеві мешканці називають багато переваг. Найчастіше – такі:

  • Можливість ранкових пробіжок на свіжому повітрі.
  • Вечірні променади.
  • Прогулянки з собакою.
  • Суботні пікніки.
  • Велопрогулянки.
  • Безпечні ігри з дітьми – у м’яч, хованки тощо.

«Такі можливості, які дає життя в Струмівці – це те, що давно цінують заможні європейці». Дивно, що багато хто з українців прдовжує думати, що найбільша ознака заможнсоті – високий паркан навколо власного дому» – поділився думками один з місцевих мешканців.

 *     *     *
«Жити за містом – неперевершено. Замість крихітного п’ятачка дитячого майданчика і вічно заставленого машинами двору – у нашому розпорядженні  цілий ліс! Собаку можна, нарешті, відпустити побігати без повідка, а дітей - кататися на самокатах, велосипедах, збираті шишки, будувати курені або ходити в імпровізовані походи» – каже Олена, яка не так давно переїхала з Луцька у Струмівку.

Вона – давня прихильниця здорового способу життя, звикла відвідувати спортзал. Втім, запевняє: бігати по лісі під спів птахів і дихати свіжим повітрям з ароматами хвої – набагато приємніше, ніж рахувати кілометри на біговій доріжці в задушливому залі з купою людей навколо.

«Крім того, в ліс не потрібно їхати: прокинувся, одягнув  форму і вийшов на прогулянку або ж на ранкову пробіжку. А можна і килимок розстелити та повправлятися в стійці на руках або асанах з йоги, поки ніхто не бачить» – додає, сміючись, вона.

  *      *      *

У Струмівці активно будується житловий комплекс «Сімейна фортеця». Веде будівництво компанія ВолиньНафтоБуд. Європейські привілеї життя тепер доступні і для простих людей – кажуть у цій компанії. Як інформують у відділі продажу, найдешевша квартира тут коштує трохи більше 13 000 доларів.

«Відтепер справжні цінності у вигляді добрих сусідів, чистого повітря і прекрасного виду з вікна доступні не тільки багатіям і олігархам!» – кажуть у ВолиньНафтоБуді.

Отож, купити квартиру в Луцьку чи у передмісті Луцька – вибір за кожним! В будь-якому випадку, таке серйозне рішення краще приймати після дзвінка у відділ продажу ЖК «Сімейна Фортеця».

Телефон відділу продажу ЖК «Сімейна фортеця» –  (066) 104-04-04

«Сімейна фортеця» в Інстаграмі: https://www.instagram.com/fortecya.lutsk/
«Сімейна фортеця» у Фейсбуці: https://www.facebook.com/ЖК-Сімейна-Фортеця-167856570565699/
Сайт «Сімейної фотреці»:  https://fortecya.lutsk.ua/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни заплатили майже 5 мільярдів податків
Наступна новина Припинив існування відомий луцький журнал для дітей
Останні новини
Схожі новини