Волиняни заплатили майже 5 мільярдів податків

Волиняни заплатили майже 5 мільярдів податків
джерело фото: images.unian.net

За підсумками дев’яти місяців 2018 року волинські платники податків спрямували до бюджетів усіх рівнів 4 мільярди 979 мільйонів гривень податкових платежів.

Таким чином, цього року в області до бюджетів мобілізовано на 24,2 відсотки більше платежів проти аналогічного періоду торік, – повідомляють у ГУ ДФС Волині.

Стабільна динаміка росту надходжень до держбюджету та бюджетів місцевих громад – результат налагодженого фахівцями територіальних органів діалогу з представниками сумлінного бізнесу, якісного адміністрування податкових платежів та активної протидії можливому застосуванню ризикових господарських операцій, - акцентують увагу в ГУ ДФС у Волинській області.

«Взаємна повага та відповідальність за фінансовий стан держави – це те, що нас об’єднує в питанні забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів з соціально орієнтованим бізнесом. Власне стабільний ріст сплати податків в області – свідчення відповідальної позиції більшості наших суб’єктів господарювання», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що зі свого боку фахівці ДФС намагаються докласти максимум зусиль з тим, щоб зробити процес обслуговування платників податків зручним та якісним.

«Ми завжди готові до конструктивного діалогу щодо покращення якості наших послуг з тими латниками, які працюють легально, дбаючи про інтереси держави та громад, на території яких вони втілюють свої бізнес-проекти.  Така взаємодія корисна усім, оскільки сприяє фінансовій стабільності держави та територіальних громад», – підсумувала Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан кличуть у «Ласку» будувати собакам будки
Наступна новина Комфорт під Луцьком, або Чому в Струмівці як «медом намазано»
Останні новини
Схожі новини