Театр «ГаРмИдЕр» відзначить день народження прем’єрою

Театр «ГаРмИдЕр» відзначить день народження прем’єрою

Луцький театр «ГаРмИдЕр» відсвяткує свій чотирнадцятий день народження новою прем'єрою. Цього року актори театру покажуть глядачам трагікомедію за п’єсою Вітольда Гомбровича «Івонна».

Про це йдеться у повідомленні розміщеному на сайті театру.

10 років тому «ГаРмИдЕр» уже пробував зрозуміти дівчину на ім’я Івонна, яка геть не схожа на усіх мешканців Королівства, які живуть за своїми правилами «пристойності й такту». Тоді з’явилася вистава, яку театр показав не лише в Луцьку, а й на фестивалях в Україні та за кордоном. Однак, глибоко психологічний текст Вітольда Гомбровича при новому прочитанні ставив купу нових запитань, і ми вперше в історії театру вирішили наважитися на переосмислення матеріалу і постановку ГЕТЬ ІНШОЇ «ІВОННИ». Отож, нова трагікомедія «ІВОННА» буде особливо цікавою тим, хто був на виставі 10-річної давнини.

Трагікомедія «ІВОННА» сповнена інтригами, пристрастю та душевними оголеннями. Зовні сяюче дійство темнить затаєними гріхами й протиставляє зовнішній блиск внутрішній убогості.

Приходьте оцінити прем’єрну виставу та попорпатися у собі в суботу 16 грудня о 18:00 у Палац культури міста Луцька (Театральний майдан). Вхід вільний!
Створено виставу за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в місті Луцьку.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада ухвалила бюджет
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 грудня
Останні новини
Схожі новини