Телевізор – від влади, ноутбук – від депутата: школу на Ратнівщині привітали із 40-річчям

Телевізор – від влади, ноутбук – від депутата: школу на Ратнівщині привітали із 40-річчям

На Свято Першого дзвоника до НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Жиричі цьогоріч завітало більше гостей, ніж зазвичай. Адже навчально-виховний заклад у цей день відзначав ще й 40-річчя.

Привітати вчителів, учнів та їхніх батьків завітали селищний голова Віталій Бірук, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віра Чернуха, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар, заступник начальника управління – начальник відділу освіти Тетяна Данилюк, голова об’єднаної профспілки працівників освіти Валентина Дейнека, редактор газети «Ратнівщина» Дмитро Мороз.

Як інформує управління гуманітарної політики Ратнівської районної ради, звертаючись до присутніх, Віталій Бірук зазначив: «40-річчя школи – не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь».

Він також привіз закладу у подарунок від виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, депутатського корпусу та управління гуманітарної політики телевізор.

До вітань доєднався і депутат облради Володимир Бондар. Він подарував для потреб школи ноутбук. І наголосив учням на важливості здобувати якісну освіту, аби впевнено крокувати у майбутнє. А батькам та педагогам побажав мудрості й терпіння.

Загалом 1 вересня святкові лінійки відбулися у 13 закладах загальної середньої освіти Ратнівської селищної ради. Безперечно, найбільш неповторним і відчутним Свято першого дзвоника було для 316 першокласників громади. А от для 266 одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, бо прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Читати також: У школі на Волині учні виготовляють унікальні картини з цвяхів та ниток


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Партнери з НЕФКО захоплені модернізованими фасадами освітніх закладів Луцька, – Поліщук
Наступна новина «Можемо збільшити волинські ліси на 100 мільйонів дерев», – Григорій Недопад
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні