Чи варто робити теплу підлогу в офісі чи магазині? Коментар спеціаліста

Чи варто робити теплу підлогу в офісі чи магазині?  Коментар спеціаліста

Компанія «Теплий дім» монтує водяну теплу підлогу у комерційних приміщеннях луцького житлового комплексу «Панорама».

Інженер компанії Остап Лук’янчук розповів, чому це може бути вигідно і зручно й на інших об’єктах.

Тепла підлога не зменшує площу

На відміну від класичних радіаторів, тепла підлога не займає місце. Нагрівальні елементи заховані під покриттям і зовсім непомітні. Це особливо актуально для комерційних приміщень, де кожен квадратний метр цінний. Також тепла підлога не псує інтер’єру – при створенні дизайну непотрібно зважати на радіатори, які часто виглядають непривабливо.

Ніяких скарг на холодні ноги

При обігріві приміщення радіаторами тепле повітря закономірно підіймається вгору, оминаючи підлогу. Тому навіть у начебто теплій кімнаті люди можуть скаржитись на холод в ногах. Натомість з системою теплої підлоги це неможливо – в цьому випадку тепло підіймається з найнижчої поверхні і рівномірно розподіляється. Така підлога комфортна навіть для ходіння босоніж.

Рівномірне нагрівання

Помічали, що біля батарей – надто спекотно, а на протилежному кінці кімнати – холодно? З теплою підлогою ця проблема відпадає. З нею не буває «зон перегріву». Також тепла підлога вирішує проблему протягів біля вікон, швидко і рівномірно нагріваючи повітря.

Тепла підлога економна

Тепла підлога економніша в експлуатації, ніж класичні радіатори. Так, для класичного радіатора енергоносій потрібно гріти в середньому від 45 градусів, а для теплої підлоги достатньо 30-35 градусів. Менше ресурсів – більша економія.

Також, на відміну від централізованого теплопостачання, теплу підлогу можна вмикати, залежно від побажань мешканців чи співробітників. Це особливо актуально в холодні осінні та весняні дні, коли централізоване опалення може не працювати.

Тепла підлога надійна

«Теплий дім» використовує надійні трубопроводи зі зшитого поліетилену SharkBite PEXa. Це світовий лідер в інноваційних рішеннях організації систем опалення та водопостачання «Push-to-Connect». Термін експлуатації – 50 років. Трубопроводи із зшитого поліетилену (Пероксид) мають велику гнучкість і бездоганну однорідність зшивання. Така система швидко монтується, стійка до замерзання і корозій.

Контакти компанії «Теплий дім»:

(067) 447 05 49; (050) 433 77 18;

Луцьк, майдан Привокзальний, 1

Сайт: t-dim.com.ua

Фейсбук: facebook.com/t.dim.com.ua.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найкорисніші події тижня у Луцьку
Наступна новина Волинська спортсменка зайняла призове місце на Всеукраїнському турнірі з дзюдо
Останні новини
Схожі новини