Волинська спортсменка зайняла призове місце на Всеукраїнському турнірі з дзюдо

Волинська спортсменка зайняла призове місце на Всеукраїнському турнірі з дзюдо

Волинянка Поліна Ковирнова, переможниця Міжнародного турніру з дзюдо, привезла з Дніпра срібну медаль.

Дестирічна спортсменка із 6 років займається бойовими мистецтвами і має більше 60 медалей. Цього разу дівчина брала участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед дівчат «Україна» у віковій категорії 10-11 років вагою до 32 кг.

На змагання у Дніро приїхало понад 300 учасниць зі всієї України, з них – 6 волинян.

«Так, ми засмутилися, що отримали друге місце, але це спорт. Тут це нормальне явище. Поліна провела три сутички достроково, а в четвертій поступилася минулорічний чемпіонці. Вона знає, яку помилку зробила і зараз працює над цим, щоб  наступного разу перемогти.

З Луцька поїхало шість дівчат, і через довгу дорогу, ще й з пересадками, ми всі дуже були втомлені, але тільки Поліна змогла отримати призов місце. Тут головне поїхати на такі серйозні змагання і отримати нові знання», – розповідає тато дівчинки та її тренер Сергій Ковирнов.

Наразі Поліна Ковирнова уже є шестикратною чемпіонкою України із карате, чемпіонкою Волині із дзюдо, дворазовою чемпіонкою світу із хортингу.

До змагань дівчину підготувала тренерка дитячо-юнацької спортивної школи №2 Світлана Степанюк

Нагадаємо, що директор компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, помітив успіхи Поліни Ковирлової  і запропонував спортсменці фінансову підтримку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи варто робити теплу підлогу в офісі чи магазині? Коментар спеціаліста
Наступна новина Топ-менеджери «Волиньгазу» щосуботи запрошують клієнтів на відкритий діалог
Останні новини
Схожі новини