Територію пункту пропуску «Ягодин» хочуть збільшити на 9 гектарів

Територію пункту пропуску «Ягодин» хочуть збільшити на 9 гектарів

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад підготував подання до Верховної Ради України, у якому йдеться про розширення території міжнародного пункту пропуску «Ягодин» більш як на 9 гектарів шляхом її вилучення з постійного користування державного підприємства «Прибузьке лісове господарство».

Про це голова Волиньради повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Міжнародний пункт пропуску для автосполучення «Ягодин» давно потребує розширення території. Адже багатогодинні черги на кордоні виснажують і сповільнюють процес перетину, а зважаючи на постійне поглиблення міжнародних зв’язків із Польщею, питання стає все більш актуальним», – пояснив потребу у такому поданні Григорій Недопад.

«Сподіваюсь на розуміння та підтримку з боку ВРУ, адже дозвіл на припинення права постійного користування земельною ділянкою особливо цінних земель площею 9,2 га забезпечить вкрай необхідне розширення міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин», – додав він. 

На його думку, це допоможе пожвавити рух і значно спростить життя волинянам, які здійснюють поїздки за кордон. 

«Та й в цілому активізація і підвищення якості роботи міжнародного пункту пропуску необхідні для усієї області», – зазначив голова облради.

Читати також: Скільки витратять на утримання пунктів пропуску Волині у 2021-му


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада посилила відповідальність для «телефонних мінерів»
Наступна новина У Камінь-Каширському районі – масштабні обшуки на лісопильних підприємствах
Останні новини
Схожі новини