Тимчасовим керівником Луцького педагогічного коледжу став чинний ректор Петро Бойчук

Тимчасовим керівником Луцького педагогічного коледжу став чинний ректор Петро Бойчук

Постійна комісія з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку визначилася з кандидатурою тимчасового виконувача обов’язків керівника комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж». 

Про це повідомила Волинська обласна рада на своїй сторінці у Facebook.

Очільниця профільної комісії Ольга Омелько зазначила, що підставою для розгляду цього питання є завершення 12 квітня терміну дії п’ятирічного контракту чинного ректора педколеджу Петра Бойчука

Також зауважувалося, що відповідно до законодавства, посада керівника освітнього закладу такого рівня акредитації є виборною. 

Участь у виборах ректора беруть як педагогічний, так і студентський колективи, однак, обов’язковою умовою є очна форма навчання. 

Оскільки, у зв’язку з воєнним станом освітній процес триває дистанційно, вибори керівника коледжу, які були призначені на 28 квітня, відтерміновуються. Відтак, на цей період повинен бути призначений тимчасово виконуючий обов’язки.

Для тимчасового виконання обов’язків ректора члени освітянської комісії одноголосно обрали чинного керівника Луцького педагогічного коледжу Петра Бойчука. 

«Незважаючи на складний час, я запевняю вас, що освітній процес триває максимально ефективно. Виконуються усі навчальні плани,    педагогічний колектив працює у повному складі, сплачуються зарплатня, стипендії, комунальні послуги, навіть розпочали ремонтні роботи, які вважаємо невідкладними», – стверджує Петро Бойчук.

Читайте також: На Волині дитсадки поки не відкриватимуть, - військова адміністрація


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 14 пошт світу надають безплатну доставку відправлень до України
Наступна новина Ще дві волинські парафії перейшли до ПЦУ
Останні новини
Схожі новини