У луцькому педколеджі відкрили сучасну навчально-тренінгову лабораторію. ФОТО

У луцькому педколеджі відкрили сучасну навчально-тренінгову лабораторію. ФОТО

У Луцькому педагогічному коледжі відкрили інноваційний клас з метою якісної підготовки вчителів Нової української школи.

Інноваційну навчально-тренінгову лабораторію «Нова українська школа» відкрили 5 лютого за участі заступника голови облдержадміністрації Світлани Мишковець, – пише прес-служба Волинської ОДА. 

Навчальний простір лабораторії складається з наступних осередків: навчально-пізнавальної діяльності, мистецького, ігрового, відпочинку та дозвілля, спортивного, господарського, осередку викладача, а також є змінні тематичні центри. 

Окрім того, лабораторія обладнана сучасними технічними засобами навчання, серед яких: інтерактивна панель, ноутбук викладача, планшети для студентів, модуль для зберігання та заряджання персональних пристроїв студентів, документ-камера, що об’єднує в собі можливості кодоскопа, відеокамери, сканера, мікроскопа, веб-камери.

Як зазначила Світлана Мишковець, відкриття такого інноваційного класу є надзвичайно корисним для студентів і випускників коледжу. Саме вони – майбутні вчителі, які впроваджуватимуть засади і принципи Нової української школи на місцях.

«Ми спостерігаємо суттєві зміни, що відбуваються в школах Волині. Перш за все, це дуже подобається діткам. Вони розкуті та вільні у власних діях. Але головне – це не парти та їх колір, а щоб вчитель міг навчити дітей мислити і аналізувати, шукати та знаходити відповіді. Переконана, ми на правильному шляху. Тому держава й надалі буде фінансувати такі проекти. Адже Нова українська школа – вже в дії», – резюмувала жінка. 

Слід додати, що на облаштування кабінету витрачено 300 тис. грн освітньої субвенції, 232 тис. грн коштів обласного бюджету та 207 тис. грн коштів спеціального фонду коледжу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Сталося непорозуміння»: Григорій Пустовіт вибачився перед «ПАККО»
Наступна новина Курс долара на міжбанку впав нижче 27 гривень
Останні новини
Схожі новини