Тимчук розповів про «абсолютний неадекват» Савченко задовго до її депутатства

Тимчук розповів про «абсолютний неадекват» Савченко задовго до її депутатства

Нардеп без мандата Надія Савченко була "в абсолютному неадекваті" задовго до виникнення історії з підготовкою теракту в центрі Києва. Так, поведінка Савченко шокувала всіх ще під час її служби в Іраку.

Про це в інтерв'ю виданню "Апостроф" розповів український нардеп, координатор групи "Інформаційний спротив", та військовий експерт Дмитро Тимчук.

Зазначимо, що 29 березня Апеляційний суд Києва відмовився скасувати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для обвинуваченої у підготовці терактів Надії Савченко.

"У людини явно шифер нерівно покладений, тому цей стан неадекватності вплинув на оцінку сил і засобів. Вона вважала, що ненависть до влади настільки велика, що варто звернутися до командира будь-якого рівня, як він тут же приведе свій підрозділ у повному складі і скаже: "Ми готові йти на заклання заради того, щоб знищити український парламент". Але тут вона трохи помилилася", – висловив переконання Тимчук.

За словами військового експерта, Савченко була добре відомою завдяки своїй зухвалій поведінці ще під час служби в українському контингенті в Іраку.

Коли я почав розпитувати хлопців з контингенту, то почув такі розповіді, що зараз не наважуся їх повторити. Дівчина справді в абсолютному неадекваті. І тоді, і сьогодні мене цікавить одне питання: як вона вступила у військовий виш, тим більше в льотний, і дійшла до того, щоб отримати офіцерське звання? Адже необхідно пройти медичну комісію, огляд психіатра, – розповів керівник "Інформаційного спротиву".

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада зняла депутатську недоторканність із Надії Савченко, а також дала дозвіл на її затримання та арешт. 23 березня суд обрав Надії Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 59 днів, після чого нардеп оголосила голодування.

У чому підозрюють Надію СавченкоУ змові з терористичною організацією – так званою "ДНР" – та підготовці масштабного теракту в центрі Києва, а також у спробі повалення конституційного ладу та захоплення державної влади. Згідно з інформацією ГПУ, за допомогою арсеналу зброї, привезеної з окупованих територій, Савченко з екс-переговірником Володимиром Рубаном планували вбивства Порошенка, Турчинова, Авакова, а також підрив будівлі Верховної Ради та обстріл прилеглих будівель.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Google Maps вивчили українську мову
Наступна новина Волинську ОДА пікетували через дороги. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини