Взуттєвий бренд Ікос зробив крок до добрих справ через ілюстрації

Взуттєвий бренд Ікос зробив крок до добрих справ через ілюстрації

Кожна пара взуття має свою історію, кажуть творці луцького бренду Ікос. Нагадаємо, Ікос – луцька компанія, яка створює взуття.

Під Новий рік вони надрукували ілюстрації разом із історіями Ікос у вигляді постерів. Саме ці постери й роблять добру справу.

Усі отримані кошти Ікос передає у «Фонду боротьби з раком».


Під час традиційної для своєї компанії благодійної акції до Дня Святого Миколая кожен із працівників підприємства міг купити ілюстрації з етномотивами та моделями взуття від бренду Ікос, які «розповідають» про свої особливі історії.

Таким чином колектив збирав кошти на благодійність. Цьогоріч ці гроші - для благодійній організації «Фонд боротьби з раком», який давно допомагає волинянам долати рак. Подібні проєкти в Ікосі проводять уже 5-й рік. Під час цієї акції і постала ідея вийти за межі свого простору і запропонувати іншим стати співучасниками доброї справи.

Яскраві постери із взуттям з історіями – про кожен новий крок у 2022-й. Ідея про ілюстрації народилася спонтанно.

Авторка зображень – ілюстраторка з Луцька Анна Рибак. У кожному з постерів – є послання у 2022-й.

У кожному з постерів Ікос закодував послання на 2022-й і спонукає «зробити крок до щирості коричневих лоферах, крок до взаєморозуміння у зручних кедах, крок любові до себе у жіночих базових лоферах, крок до вдосконалення у класичному взутті та крок до впевненості у лоферах на підборах».

Крок любові до себе
Крок до взаєморозуміння
Крок до вдосконалення
Крок до щирості
Крок до впевненості
Долучайся!
Постери від бренду Ікос

Крок 1. «Любов до себе може проявлятися по-різному. Навіть через базові лофери, створені спеціально для себе. Так було і з нами. Наша модельєрка хотіла створити для себе базові лофери, які підійшли б їй під будь-який образ. І вони підійшли настільки близько, що, як каже вона сама: «У цих лоферах я проходила всю весну, все літо всю осінь і взимку їх теж інколи взуваю». У лоферах використана червона нитка, яка позначає нашу унікальність. І ви теж – унікальні. Тому бажаємо вам у 2022 проявляти більше любові до себе та своєї унікальності. Адже коли любиш себе, робиш щось для себе, то це люблять всі навколо».

 * * *

Крок 2. «Головне в житті – впевнено стояти на ногах, – кажуть люди. Ми погоджуємося, але доповнимо: «Стояти потрібно у лоферах, але на впевнених підборах». Адже коли людина впевнена у собі, вона відстоює свою життєву позицію і себе, незалежно від інших. Так і наші лофери. Ми створили цю модель не в рамках колекції, лінійки, виставки чи презентації, а як окрему пару спеціально до Нового кроку. Нам так хочеться додати впевненості кожній жінці. щоб новорічні свята вона зустріла на впевнених підборах. Бо як зустрінеш, так і буде цілий 2022 рік. Тому бажаємо зустріти прийдешній рік впевнено: зберігайте оптимізм, хваліть себе за власні досягнення, оточуйте себе життєрадісними людьми та взувайте лофери». 

 * * *

Крок 3. «Люди, будьте взаємоввічливими, – пише Ліна Костенко. А ми говоримо: «Люди, бажаємо взаєморозуміння». Адже коли люди слухають і чують одне одного, то кеди трапляються. Так трапилося і в нас. Ми захотіли доповнити лінійку кедів новою парою. До розробки кедів ми долучили бренд-дизайнера з іншого міста. Кед створювався буквально онлайн: малювались скетчі, вносились коментарі, малювались нові скетчі, конструювались прототипи. І завдяки взаєморозумінню, нові кеди запустились на виробництві. Тому в 2022 бажаємо вам взаєморозуміння: вмійте знаходити компроміси, запитуйте, уточнюйте, відкрито говоріть все, що у вас на думці, прислухайтесь до своїх почуттів та взувайте зручні кеди».

 * * *

Крок 4. «Біжи, Ікос, біжи… ще далі у чоловічій класиці, – повторюємо собі це майже кожного дня. Адже ми починали як бренд чоловічого взуття, тому класика зашита в ДНК Ікос назавжди. Кожного року ми вдосконалюємся: відвідуємо виставки, шукаємо, знаходимо, замовляємо. І наші замовлення дуже різні: колодки з горбинкою, із квадратним носиком, гумова підошва, шкіра класичних, але різних кольорів. Незмінним залишається лише якість. Для весняної колекції ми замовили базу в Італії. Коли створили перший прототип, то наш засновник, Іван Іванович, так і сказав: «Це та класика, яку я хочу робити зараз, а в майбутньому  ще кращу. Тому бажаємо і вам у 2022 самовдосконалюватись, не зупинятись і продовжувати розвиватись». 

 * * *

Крок 5. «Кажуть, коли щиро хочеш допомогти, то з цього виходить пара коричневих лоферів. Так сталось і з нами. Одного разу до нас звернувся друг сімї Ікос. Він був у пошуках своєї пари взуття на свято. Перемірявши, передивившись, він точно знав, як має вигладати його пара, але в наявності такого взуття не було. Тому ми згодились створити спеціально для нього нову пару взуття – коричневі лофери. Ця пара сподобалась не тільки всім на виробництві, а й нашим гуртовим та роздрібним партнерам. Лінійка коричневих лоферів розбіглася по всій Україні. Тому бажаємо вам у 2022 багато щирості, адже, проявивши її один раз, вона повернеться до вас у зовсім інших масштабах». 

Коли гуртує добра справа

Вони можуть стати подарунком комусь на свято. Можуть комусь прикрасити інтер’єр офісу чи затишний куточок у кімнаті. Можуть стати інвестицією у щось добре.

Придбати постери можна у просторі Ікос на вул. Лесі Українки, 49 у Луцьку чи під час луцького фестивалю «Вітраж Вікенд», який триватиме 25-26 грудня  в одній із промислових локацій міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали момент аварії за участю патрульних у Луцьку
Наступна новина Скільки вартуватиме ремонт пішохідного мосту на залізничному вокзалі у Луцьку
Останні новини
Схожі новини