«Тотальний масковий режим». Розповіли, коли та як відновлять рух громадського транспорту

«Тотальний масковий режим». Розповіли, коли та як відновлять рух громадського транспорту
Фото ілюстративне

Міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, коли та як запустять громадський транспорт після "коронавірусного" карантину.

В першу чергу, він наголосив на «тотальному масочному режимі», пише ТСН.

"Почнемо з того, щоб відновлювати мобільність між містами. В першу чергу, мова йде про міжміський громадський транспорт, в подальшому міжобласний транспорт. Ми усвідомлюємо, що реальність змінюється і необхідно буде дотримуватись тотального масочного режиму", - відповів Криклій.

За його словами, коли транспорт запустять, буде працювати така схема: в автобусах і маршрутках мають бути пасажири тільки на місцях для сидіння, а якщо людей заходить більше - водій несе за це відповідальність та може отримати штраф.

"Щодо приміських електричок. Там ми можемо змінити логістику, щоб контролери перевіряли наявність маски. Відтепер маска плюс квиток будуть надавати право на проїзд", - заявив міністр.

На його думку, масковий режим у транспорті буде збережено як мінімум до кінця року. В ефірі Українського радіо він розповів, що рух громадського транспорту почнуть відновлювати з другої половини травня.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий антирекорд захворюваності на COVID-19 – наслідок порушення карантину на Великдень, - МОЗ
Наступна новина У родичів померлого 19-річного волинянина не виявили COVID-19
Останні новини
Схожі новини