Трамп хоче реформувати податкову систему США. ВІДЕО

Трамп хоче реформувати податкову систему США. ВІДЕО

Ймовірно Дональд Трамп таки доб’ється свого та реформує податкову систему США. Республіканці вже восьмий рік намагаються протиснути цей законопроект в Сенаті. На їхню думку економічний розвиток в країні прискориться, якщо податки будуть скорочені.

Демократи ж навпаки налаштовані менш оптимістично відносно такого кроку.
Історія яскраво демонструє мінливий ефект скорочення податків. Так податкова реформа в 80-их призвела до економічного підйому, але зменшення податків в 90-их Білом Клінтоном мало зворотній ефект.

Ті ж самі зміни в 2001-му та 2003-му роках були обумовленні багаторічним стабільним зростанням виробництва та ВВП.

Зараз республіканці вважають, що американцям буде набагато краще без великого податкового тягаря.
Демократи вважають, що податкова реформа навпаки вигідна багатим. А бідне населення та люди пенсійного віку страждатимуть найбільше.

Опозиціонери вбачають збільшення державного боргу через реформу. Проте, на їхню думку, республіканці вже спрогнозували це, а щоб ліквідувати дірку в бюджеті, зменшили витрати на медичний та страховий захист на мільярди доларів.

Незважаючи на це, демократична меншість в конгресі не може заблокувати закон. Його надішлють на підпис президенту вже в середу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У пакистанському місті Кветта двоє терористів напали на християнську церкву Бетел. ВІДЕО
Наступна новина У волинянина відібрали одні права, то він підробив інші
Останні новини
Схожі новини