МЗС активно переконує McDonald’s відновити роботу в Україні - Кулеба

МЗС активно переконує McDonald’s відновити роботу в Україні - Кулеба
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив що зовнішньополітичне відомство «активно переконує» американську корпорацію McDonald’s відновити роботу ресторанів в Україні.

Про це повідомило «Радіо Свобода»

«З початком повномасштабного вторгнення компанія, як і багато інших, призупинила роботу ресторанів в Україні з безпекових міркувань. Але ми в МЗС переконані, що нині є умови для відновлення їх роботи, тому активно переконуємо їх повертатися», – повідомив Кулеба.

За його словами, українські дипломати «встановили зв’язок з українським офісом, а потім і зі штаб-квартирою McDonald’s у США».

«Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже «МакДоналдс» є одним з найбільш відомих американських брендів. Процес рухається», – заявив міністр.

Перший «МакДональдз» в Україні відкрився 24 травня 1997 року – поруч із станцією метро «Лук’янівська» у Києві. У 25-ту річницю цієї події гендиректорка «МакДональдз Україна» Юлія Бадрітдінова заявила:

«Ми ще відсвяткуємо разом. Не 25-річчя МакДональдз, а нашу перемогу».

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ресторани мережі McDonald’s, один з яких є у Луцьку, які припинили працювати в усій Україні з першого дня війни, не працюватимуть до завершення бойових дій

Заклади мережі фастфуду вирішили припинити роботу «допоки зберігатимуться загрози атак».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студенти з Китаю вчать українську мову та культуру в Луцьку
Наступна новина Невідомі побили та пограбували чоловіка у Луцьку
Останні новини
Схожі новини