Транспорт працювати буде, але кількість пасажирів обмежать, - Мінінфраструктури

Транспорт працювати буде, але кількість пасажирів обмежать, - Мінінфраструктури
Фото ілюстративне

Громадський транспорт на період карантину вихідного дня, від 14 до 30 листопада, буде працювати. Втім, кількість пасажирів, зокрема, в автобусах, трамваях, тролейбусах буде обмеженою.

Про це розповів голова Міністерства інфраструктури України Владистав Криклій у своєму Telegram, пише ТСН.

Міністр наголосив, що робота транспорту на час карантину вихідного дня не зупинятиметься. 

"Автотранспорт, зокрема, маршрутні таксі, тролейбуси, трамваї та залізниця перевозитимуть пассажирів у кількості місць для сидіння. Це стосується міського, приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення", - написав очільник Мінінфраструктури.

Криклій також додав, що внутрішні авіаперевезення продовжать свою роботу без обмежень. Криклій порадив громадянам під час подорожей за кордон перевіряти умови для в'їзду/виїзду до країн, куди прямує пасажир. 

Нагадаємо, Кабінет міністрів скасував адаптивний карантин і запровадив в Україні загальний карантин з "локдауном вихідного дня". Обмеження попередньо триватимуть до 30 листопада.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські поліцейські отримують доплати за ризик заразитись коронавірусом
Наступна новина У Дмитра Разумкова виявили коронавірус
Останні новини
Схожі новини