Три тисячі доларів за непритягнення до криміналу. У Луцьку на хабарі попався правоохоронець

Три тисячі доларів за непритягнення до криміналу. У Луцьку на хабарі попався правоохоронець
На хабарі затримали правоохоронця

Оперуповноваженого Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України викрили на вимаганні й одержанні 3000 доларів США хабаря. За таку суму правоохоронець пообіцяв не притягувати до кримінальної відповідальності громадянина, який займався діяльністю, пов’язаною з обігом криптовалюти.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Зазначають, що оперуповноваженого затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) та про обрання йому запобіжного заходу.

За вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За інформацією ІА Волинські Новини, затримували зловмисника 21 листопада близько 21:00 години у Луцьку. Він намагався утекти, однак йоо таки затримали неподалік пивного клубу-броварні «Карабас Барабас».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З піснями, квітами і смаколиками. У луцькому будинку престрілих – осінній бал
Наступна новина Секс, насилля та неандерталець: у Луцьку презентували роман сучасного письменника
Останні новини
Схожі новини