З піснями, квітами і смаколиками. У луцькому будинку престрілих – осінній бал

З піснями, квітами і смаколиками. У луцькому будинку престрілих – осінній бал
Осінній бал у геріатричному пансіонаті (фото ІА Волинські Новини)

Для мешканців луцького геріатричного пансіонату влаштували осінній бал, під час якого вони вальсували, співали та читали поетичні рядки.

Дійство відбулося 21 листопада у приміщенні, яке серед лучан більш відоме, як «будинок престарілих», пише ІА Волинські Новини

Свято приурочили до Міжнародного дня людей з інвалідністю, яке цього року в Україні відзначатимуть 3 грудня.

«Літа на зиму повернули, Пливуть в осінній хмурості. А я люблю, а я люблю, люблю, як в юності!». Під ці акорди кружляли сивочолі пари, для яких візочки не стали перепоною для того, щоб вальсувати.

Жителі будинку літніх людей продемонстрували усім присутнім на заході свої таланти та неабияку любов до життя. Вони співали романси, читали вірші, танцювали сучасні та бальні танці, пригощали смаколиками, розважали енергійними іграми.

Читати також: До виходу на паркет готові. У Луцьку провели генеральну репетицію «Осіннього балу 2019»

Насамкінець потішив талановитих артистів піснею «Дивлюсь я на небо» під власний акомпанемент народний артист України Василь Чепелюк.

Неодноразово разом із однодумцями відвідала луцький геріатричний пансіонат й лучанка Анастасія Рудик, яка цього разу подарувала мешканцям центру «чарівну» скриньку, у яку кожен із жителів будинку престарілих зможе вкинути анкету із власною мрією. 

«Ми докладемо зусиль, щоб кожна із цих мрій здійснилася. Тільки, будь ласка, пишіть те, що в силах зробити звичайній людині», – зазначила активістка.

«Молоді люди на наших закладах – рідкість. Зазвичай наші вихованці демонструють таланти одне одному та персоналу. Квіти, щирі усмішки та увага від глядачів неабияк їх тішать. Нашим мешканцям не вистачає спілкування. Але вони тягнуться до соціуму. Часто для них звичайний льодяник, принесений людиною з вулиці, набагато смачніший, ніж шоколадна цукерка, яку дали в пансіонаті», – зазначила директорка Алла Гнатюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це прорив». У Ковельській лікарні до кінця року планують зробити ще три трансплантації
Наступна новина Три тисячі доларів за непритягнення до криміналу. У Луцьку на хабарі попався правоохоронець
Останні новини
Схожі новини