Триває «війна» між луцькими базарниками та облспоживспілкою. ВІДЕО

Триває «війна» між луцькими базарниками та облспоживспілкою. ВІДЕО
Фото: Наші Гроші

Підприємці «Центрального» та «Завокзального» ринків Луцька запевняють, що облспоживспілка «утискає їхню діяльність». 

Про це йдеться у сюжеті Сфери.ТВ

Нагадаємо, конфлікт триває вже довгий час. Облспоживспілка вимагала від усіх орендарів торгових площ підписати новий договір. Його умови обурили підприємців, адже проект договору передбачає жорсткі умови переходу права власності та обмеження доступу до майна підприємців у разі нездійснення передбачених платежів, до того ж окреслюється необхідність віддавати перевагу єдиній чітко визначеній охоронній фірмі.

Підприємці стверджують, що представники облспоживспілки дозволяють собі відверті погрози у їх бік, що переходить усі межі.

31 січня орендарі контейнерів прийшли зі скаргами до виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта.

Пустовіт відповів, що Луцька міська рада розірвала договір з облспоживспілкою, відтак усі нинішні дії структури є незаконними. Проте, продовжив Григорій Пустовіт, не можна нехтувати тим фактом, що облспоживспілка потужне, багате підприємство, яке просто так не відступає – про це говорять їх постійні судові позови.

На зустрічі був присутній і директор КП «Луцькі ринки» Ігор Корольчук. Він зауважив, що підприємство готове йти на зустріч підприємцям і співпрацювати з ними, однак орендарі контейнерів мають усвідомити, що облспоживспілка «діє неправомірно і не піддаватися на її забаганки».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чим найчастіше «грішать» кандидати у президенти на Волині. ВІДЕО
Наступна новина На старій волинській будівлі знайшли 90-літні «автографи». ФОТО
Останні новини
Схожі новини