Чим найчастіше «грішать» кандидати у президенти на Волині. ВІДЕО

Чим найчастіше «грішать» кандидати у президенти на Волині. ВІДЕО
Білборд без вихідних даних на користь кандидата в президенти Руслана Кошулинського

Протягом січня активнішими в різних формах агітації на Волині були потенційні кандидати на пост Президента, аніж зареєстровані.

Про це повідомила координаторка громадянської мережі ОПОРА  Катерина Шарпата, – йдеться у сюжеті Сфери.ТВ.

За її словами, більшість порушень стосувалася розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації на носіях зовнішньої реклами, які не містили вихідних даних.

«Розміщення таких агітаційних матеріалів ми виявили на користь 8 зареєстрованих кандидатів у президенти. Білборди без вихідних даних знайшли на користь Андрія Садового, Анатолія Гриценка, Ольги Богомолець, Євгена Мураєва, Олександра Шевченка, Олега Ляшка, Юлії Тимошенко, Руслана Кошулинського», – сказала Шарпата.

Зазначимо, після реєстрації ЦВК кандидатів на пост президента, починаючи з наступного дня після реєстрації, вони вступають в нову фазу юридичної відповідальності.

Друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.

За цими фактами представники ОПОРИ подали 10 заяв до правоохоронних органів.

Окрім того, виявили більше 20-ти матеріалів розміщених в онлайн-ЗМІ без необхідного маркування, які рекламували вже зареєстрованих кандидатів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Навчання авіації на Волині перенесли через негоду
Наступна новина Триває «війна» між луцькими базарниками та облспоживспілкою. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини