Трохи Pfizer у лютому, а потім - багато AstraZeneca - Степанов про вакцини

Трохи Pfizer у лютому, а потім - багато  AstraZeneca - Степанов про вакцини

Отриманням підтвердження від Глобальної ініціативи Gavi COVAX, про те, що Україна увійшла в перелік країн, яким нададуть вакцини від COVID-19 у першій хвилі розподілу, похвалився на своїй Фейсбук-сторінці міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
За інформацією міністра для початку першої хвилі вакцинації вже підтверджено постачання 117 тис. доз вакцин компанії Pfizer. Постачання цієї вакцини в Україну почнеться  вже в середині лютого.
Степанов вважає таку перспективу результатом «тривалої і напруженої роботи»  команди Міністерства охорони здоров'я з глобальною ініціативою COVAX. з метою, аби українці отримали вакцину від COVID-19 вже у першому кварталі цього року.
Наступне постачання вакцин в рамках ініціативи COVAX відбудеться з середини лютого до кінця другого кварталу 2021 року. Під час цього постачання Україна отримає від 2,2 млн до 3,7 млн доз вакцин компанії AstraZeneca.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
В Україні схвалили Календарний план вакцинації від COVID-19. Хто коли отримає безкоштовне щеплення


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потрапити на контрактну службу в ЗСУ стало складніше - експерти
Наступна новина Недільне полегшення: менше заражень, менше смертей
Останні новини
Схожі новини