Потрапити на контрактну службу в ЗСУ стало складніше - експерти

Потрапити на контрактну службу в ЗСУ стало складніше - експерти
Фото ілюстративне (znaj.ua)

Після набуття чинності новою процедурою прийняття на військову службу за контрактом додалося ще більше необхідних дозволів та погоджень, сама процедура стала ще бюрократичнішою та тривалішою – стверджують у Ukrainian Military Pages

Видання наголошує, що вісім місяців тому Генштаб анонсував зменшення документообігу, заборону введення «зайвих» журналів і зменшення звітності. Проте два тижні тому за результатами проведеного опитування службовців та експертів було отримано інформацію, що свідчить про зворотні процеси.

Мовляв, замість спрощення та впровадження електронного документообігу вимагається ще більше паперів.

Зокрема, як розповів редакції Ukrainian Military Pages офіцер одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Київщини, цьогоріч ускладнюється оформлення кандидатів на військову службу за контрактом – кожна людина тепер має погоджуватись керівництвом Збройних Сил:

Вийшла директива по комлектуванню на цей рік. Тепер не можна просто взяти і відправити людину до частини, якщо вона хоче служити, навіть якщо вона вже має бойовий досвід, йде у бойову частину та ін. Маємо спочатку усіх брати на список і відправляти на погодження по ланцюжку – оперативне командування – командування Сухопутних військ – Генеральний штаб, потім зворотній процес – надходження списків, когось погодять, когось ні, далі вже маємо працювати з тими кого схвалять кандидатами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Долітався. Волинянина оштрафували за порушення правил «небесного руху»
Наступна новина Трохи Pfizer у лютому, а потім - багато AstraZeneca - Степанов про вакцини
Останні новини
Схожі новини